Caribiasta ei sitten oikeen tullutkaan minkäänlaista vastausta projektiimme liittyen, vaikka alku vaikuttikin lupaavalta. Siispä päätimme ryhmämme kanssa unohtaa yrityksen ja tunnustella muita vaihtoehtoja. Aloimme miettiä muita tapahtumanjärjestyspaikkoja, koska halusimme pysyä alkuperäisessä suunnitelmassamme, jolloin Turun Klubi tuli mieleen. Ajattelimme että se voisi olla mielenkiintoinen tarkastelukohde tilojen ja käytettävyyden kannalta. Tiesimme myös että Klubilla on ennenkin ollut yhteistyötä restonomiopiskelijoiden kanssa, joten ajattelimme että meillä olisi hyvät saumat projektimme suhteen.

Olemme nyt sitten siinä vaiheessa projektissamme että otimme yhteyttä Klubin toimitusjohtajaan sähköpostilla, kerroimme ketä olemme ja mitä asia koskee. Loppuumme laitoimme että soittelemme perään myöhemmin kun asia on ehtinyt muhia. Toimitusjohtaja kuitenkin vastasi että ottaisi mielellään projektin vastaan ja että Klubi tukee tämänkaltaista yhteistyötä.

Siispä jatkosuunnitelmamme: Soitamme toimitusjohtajalle ja varaamme kokousajan, jolloin esittelemme projektisuunnitelmamme. Projektimme kulkua voi siis seurata blogistamme:  http://turkuamk-projekti.blogspot.com/.

Suvi