Ensiksi vähän tietoa unelmieni toimeksiannosta. Minua on aina henk.koht. kiinostanut työskentely hotelliympäristössä ja varsinkin kylpylähotelleissa ja perhehotelleissa. Unelmieni toimeksianto sijoittuisi siis johonkin suureen hotelliketjuun, esimerkiksi kylpylähotelli Caribiassa työskentely kiinnostaa ja esim. syventävän harjoittelun tekeminen siellä. Kirjoitinkin unelmieni tomeksianto -esseeni projektista hotellissa.

Kevään kokonaisuuteemme kuuluu projektin toteutus jossakin marata-alaan liittyvässä yrityksessä. Viime tiistaina istuimme siis alas projektiryhmämme kanssa ja aloimme suunnittella kevään toimeksiantoamme. Ryhmäämme kiinnostaa matkailuala ja innostuin kun projektiryhmäni jäsen ilmoitti että hänellä olisi kontakti erääseen henkilöön Caribiassa, johon hän vosi ottaa yhteyttä. Teimme siis projetisuunnitelman johon liitimme kevään aiheita: asiakaskokemus ja käytettävyys, palveluissa ja tiloissa.

Projektimme ideana on tehdä asiakasmatkan tyyppinen reissu johonkin Caribiassa järjestettävään tapahtumaan, haastatella henkilökuntaa sekä asiakkaita ja lopuksi tehdö yhteenveto kokemastamme ja antaa henkilökohtainen parannusehdotus seuraavan tapahtuman järjestämiseen. Olemme nyt ottaneet yhteyttä kontaktiimme ja odotamme vastausta mahdollisesta yhteistyön aloittamisesta.

Olemme hyvillä mielin projektin suunnittelussa ja toivomme että saamme sen läpi. Alamme myös kirjoittaa blogia projektimme etenemisestä. Blogimme osoite:   http://turkuamk-projekti.blogspot.com/. Toivon myös että Caribia lähtee mukaan ideaamme jotta saan itsekin kontaktin kyseiseen paikkaan ja ehkä joskus töitäkin sieltä.

Lisää projektin etenemisestä siis piakoin tulossa.

Suvi